torstai 27. maaliskuuta 2014

Noora vitun Karma

mooi, nyt on taas tilanne se että veri lakkas kiertämästä myötähäpeästä. Katottiin äsken isukin ja systerin kanssa mentalisti Noora Karma nimistä ohjelmaa. Oon kuullu siitä jotain juttuja että sen piti pysäyttä sydämmensä mutta ei sen kummempaa, eli suhtautumiseni oli täysin neutraali. Jos joku teistä on joskus kattonu kysesitä ohjelmaa niin onneksi olkoon, sinulla on nyt aivosyöpä. Minullakin on. Tämä ohjelma on syöpä! Jos nyt lähetään purkamaan tätä aihetta niin tällä Nooralla oli tässä jaksossa tehtävä jossa se on sillalla jossa on 4 köyttä (vissiin sellasia mitä benji hypyssä käytetään) ja 3 niistä oli viallisia eikä siis kannattelisi ihmistä. Sen piti valita näistä köysistä yksi ja sitten hypätä sillalta alas sen varassa. Kun se sitten sai valittua sen köyden ja se hirtettiin siihen kiinni nii tää bimbo vetää sellaset "ei oo ikinä pelottanu näin paljon" ja "voi jumala tää on ihan kauheeta" setit. Maailman huonoin näyttelijä. Ihan kun kukaan puolikuollutkaan nyt luulis että se ei oikeesti tiedä mikä köysi on oikea? Tai jos se ei tiedäkkään, niin ihan kun sen annettaisi hypätä sillä viallisella.
   Jaksossa Karma kertoi että ajatustenluku kuuluu vahvasti tähän mentalistin pystiin. Myöhemmin hänellä oli illallinen jonkun supertaikurin kanssa. Tää taikuri otta haarukan ja lusikan ja pyöritteli niitä käsissään niin että vain varret näkyivät. Taikuri pyöritteli niitä ja kysyi sitten Nooralta että kumpi on lusikka. Joka kerralla Noora vastasi väärin. Jos se kerran lukee ajatuksia niin miten helvetissä se voi vastata väärin?? Tässä haluttiin nyt ylistää sitä taikuria mut eiks ne tajuu että ne vaan kusee omaan nilkkaan kun uskottavuus valuu viemäristä alas (jos nyt leikitään että sellaista on joskus ollut).
   Sokerina kakun pohjalla mentalistimme ennusti lottonumerot. Ihan kun ajatus ei ois muutenkin tarpeeks wtf nii ne teki siitä niitten numeroitten säilyttämisestä sellasen saatanallisen haloon. En löytäny siitä mitään järkevää kuvaa mutta se laitettiin kirjekuoreen johon eräs poliisi, loton virallinen valvoja ja Heikki Lampela (miten se on lähteny tollaseen paskaan mukaan?) laittoi nimikirjoituksensa, sitten se lukittiin johonki laatikkoon joka laitettiin johonki käärmeitten terraarioon. On kuullemma koko ajan kameravalvonta ja kaikki. Voi jeesuksenpyhäperse. Kaiken tän pelastaa se että se ei saanu yhtäkään numeroa oikein! Ihan naurettavaa muutenkin tollaset jutut mutta jos nyt haluu vähän showta tehdä nii ei siinä mitään, jos sen tekis edes siedettävästi eikä niin että mä haluun kaivaa silmäni ulos päästä ja muuttaa Argentiinaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti